rød fredag kvickly Ifølge den nye databeskyttelseslov (GDPR) skal vi oplyse hvordan vi behandler din personlige data. Du har krav på at vide hvilken data, vi har liggende om dig, og hvordan vi behandler den. Du skal have mulighed for at kontakte os og få dette at vide, og eventuelt få det slettet, hvis du ønsker det.

Dataansvarlig

svømmeklubben vest brøndby En "dataansvarlig" defineres som en virksomhed, offentlig myndighed eller andet organ, der - enten alene eller sammen med andre - afgør, til hvilke formål og med hvilke hjælpemidler, der må foretages behandling af personoplysninger.

indian wells tennis 2016 I den sammenhæng er I&D Design og Web som en virksomhed dataansvarlig for den persondata, du giver os.

unge spring ponyer En virksomhed skal have en ansvarlig databeskyttelsesrådgiver hvis opgave er at sikre, at denne data opbevares og behandles efter de regler, vi har fastsat.

faldende eksponentiel funktion Det er også denne databeskyttelsesrådgiver, du skal kontakte, hvis du vil have oplyst hvilken data, vi har liggende på dig, og hvis du vil have den data slettet.

dæmoner og engle Hos I&D Design og Web er databeskyttelsesrådgiveren vores direktør, Flemming Jørgensen. Du kan kontakte ham på følgende måder:

  • lauritz knudsen electric Tlf.: 43 71 25 25
  • ideer til aftensmad Email: rigmor zobel hjem
  • amy winehouse and blake Brev: Adresseret til:
    I&D Design og Web
    Taastrup Hovedgade 28
    2630 Taastrup

Hvilken data har vi på dig?

ice skating dresses Hvis vi har data liggende på dig, kan det være af en eller flere følgende årsager:

  • dylan sprouse 2016 Ny kunde/tilbud
    Hvis du er en ny eller potentiel kunde hos os, men endnu ikke har købt en af vores ydelser, har vi dine oplysninger i vores tilbudsarkiv. Dette inkluderer navn og adresse. Vi beholder denne data på ubestemt tid med mindre du retter henvendelse om at få det fjernet.
  • røde små dyr Fakturering
    Hvis du er kunde hos os, gemmer vi dine personlige oplysninger - navn, adresse, CVR-nummer og kontaktoplysninger (herunder email og telefonnummer) - i vores faktureringssystem. Vi er forpligtet til at beholde disse oplysninger i minimum 5 år. Hvis du ønsker at få slettet dine oplysninger fra vores faktureringssystem, skal der altså være gået minimum 5 år siden du sidst købte noget af os.
  • losing a friend Kontaktformularer
    Når du skriver en mail til os ved at udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden, udfylder du dit navn og email-adresse. Disse oplysninger gemmes i vores mailarkiv på ubestemt tid. En kopi af denne mail ligger også på vores mail-server, men bliver slettet herfra automatisk efter 3 dage.
  • i hvilken salags musik anvendes maracas Nyhedsbrevstilmeldinger
    Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, gemmes dit navn og email-adresse i vores hjemmesides administrationssystem. Her bliver det liggende ind til du afmelder dig (ved at klikke på linket "afmeld nyhedsbrev" nederst i et nyhedsbrev), eller hvis du kontakter os om at få dig slettet. Hvis du afmelder dig, fjernes dit navn og email-adresse automatisk fra vores administrationssystem, men vil stadig stå på modtagerlisten i vores interne arkiv over udsendte nyhedsbreve. Vi vil dog ikke kunne sende dig yderligere automatiske emails.
  • den mandige l Backup af hjemmeside/webshop-data
    Hvis du er hjemmeside/webshop-kunde hos os og beder os om at foretage en ændring eller udvidelse på denne hjemmeside/webshop, tager vi altid en digital backup af din hjemmesides/webshops data. Dette er en fuldstændig kopi, der også inkluderer evt. kundedatabaser, medarbejderdatabaser, m.v. Vi har en stram procedure for hvor længe, vi beholder denne backup: Så længe, arbejdet er igangværende (dvs. så længe, vi har arbejder på din hjemmeside/webshop), ligger denne backup lokalt på vores interne server. Efter arbejdet er udført, bliver den liggende i 30 dage, hvorefter den slettes permanent.

Datadeling med samarbejdspartnere

elgiganten dk åbningstider Hvis du har en hjemmeside eller webshop hos I&D Hosting, deler vi dine oplysninger med vores hosting-leverandør. Disse oplysninger inkluderer kun navn, firmanavn og email-adresse.

spike lee she Vores hosting-partner er i denne forbindelse databehandler på vores vegne, men vi er stadig dataansvarlige for den data.

iphone 6s lader til bilen En "databehandler" defineres som en virksomhed, offentlig myndighed eller andet organ, der behandler personoplysninger på den dataansvarliges vegne og efter instruks fra den dataansvarlige.

watch special correspondents online Hvis du ønsker oplysninger om denne data eller ønsker at få slettet denne data, er det stadig os, du skal kontakte.

deodorant til børn Hvis du har en hjemmeside eller webshop hos I&D Hosting, der inkluderer en medlemsdatabase, kundedatabase, medarbejderdatabase, eller anden database hvori der indgår personlige oplysninger, er du selv dataansvarlig for den data. I denne sammenhæng er vi databehandlere på dine vegne, men du er ansvarlig for hvordan dataen på din hjemmeside eller webshop behandles.

danse bar odense Hvis du sender en mail til os ved at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, så ligger den email på vores mailserver, men bliver slettet automatisk derfra efter 3 dage.

ældre tykke damer leger med sig selv Vi deler ikke dine personlige data med andre tredjeparter uden dit samtykke.

Dine rettigheder

barry gibb son Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke om vores opbevaring og behandling af din data tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver.

reparation af macbook Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen.

helgenes natur efterskole Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Du har:

  • enke & duers Indsigtsret
    Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig. Det vil sige, du kan til enhver tid rette henvendelse til os og få at vide, om vi har data på dig liggende og hvad vi bruger den data til.
  • hvor hurtigt svømmer en flodhest Ret til berigtigelse
    Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
  • pulled pork marinade Ret til sletning
    I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
  • happy singles day Ret til begrænsning af behandling
    Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne (bortset fra opbevaring) med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
  • hugo boss leopard skjorte Ret til indsigelse
    Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.
  • dermatitis hos hund Ret til at transmittere oplysninger
    Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

sang dond fing bader os Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på oklahoma city energy

Klage

en skibsdrengs fortælling Hvis du vil klage over vores behandling af din data, kan du rette henvendelse til vores databeskyttelsesrådgiver.

mor barn ung Du kan også indgive en klage til Datatilsynet på dsb rejsebureau odense

Spørgsmål

michael smith larsen Hvis du har yderligere spørgsmål om vores behandling af din data, kan du rette henvendelse til vores databeskyttelsesrådgiver.